Top page

Català Español 日本語Organitzador de l’esdeveniment:


 

El Centre Català de Kansai, és una de les 124 comunitats catalanes de l’exterior reconegudes pel Govern de Catalunya. És una de les cinc comunitats de la regió Asia-Pacífic i és l’única al Japó amb reconeixent oficial des de l’any 1998.

 

Constituït a la ciutat d’Osaka, Japó, és un centre sense fins lucratius amb 350 socis de sis nacionalitats que té com a objectiu la promoció de Catalunya i el foment de les relacions bilaterals dins de la societat civil.

 Entitats col.laboradores:


Extension
– Centre amb 25 anys d’experiència en la formació, traducció, interpretació i el foment dels negocis bilaterals. És el patrocinador principal del Centre Català de Kansai.


Escola Luthier de Música i Dansa
– Ensenyament de qualitat al centre de Barcelona. Més de 30 anys d'experiència en música. I, ara, nova àrea de dansa dirigida per Guillem Alonso.


Triangle Postals S.L.
- Empresa editorial amb 30 anys d'experiència, especialitzada en imatge fotogràfica d'alta qualitat. Edició de postals, llibres gràfics, guies, calendaris, CD Rom i en l'actualitat iniciant-se en llibres electrònics.


Joia Weddings – Empresa especialitzada en l’organització de cerimònies nupcials i d’aniversari a Barcelona i a Kyoto.


Turkish Airlines –
Es va fundar l’any 1933 amb una flota de cinc avions. Membre de l’Star Alliance, Turkish Airlines, avui en dia és una aerolínia de quatre estrelles amb el premi a la millor aerolínia d’Europa (2011). Té una flota de 170 avions que volen a 190 destinacions de tot el món, 41 de les quals son nacionals i 149 internacionals.
Adolfo Dominguez Japan

Alqvimia
Des de fa vint-i-cinc anys és el referent de l’ALTA COSMÈTICA NATURAL, innovant en el concepte de la bellesa integral de forma revolucionària, amb productes 100% naturals, que tracten amb total eficàcia COS, MENT i ESPERIT. Barregem tradició i modernitat. 

Artyplan - Artyplan és la empresa líder a Catalunya en sistemes d'impressió i gestió documental. Amb nou delegacions i un centre d'alta producció 24 hores. Artyplan presta serveis d'impressió digital i offset, gran format, reprografía i gestió documental.

Associació Japonesa Menorca-Restaurant Way

Casa Asia – Casa Àsia és un consorci públic format pel Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació, la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments de Barcelona i Madrid. El seu objectiu principal és contribuir a un millor coneixement entre les societats d'Àsia, el Pacífic i Espanya a través d'exposicions, conferències, tallers per a nens, cicles de cinema i cursos de negocis i d'idiomes, entre altres activitats.


Casa Batlló
És una peça clau en l’arquitectura de la Barcelona modernista. Va ser construïda per Antoni Gaudí entre el 1904  el 1906 per encàrrec de l’industrial tèxtil Josep Batlló.


Casio España –
Els principis de CASIO són “creativitat i aportació.” Descriuen l’exigència que l’empresa es fa a ella mateixa de crear productes originals i útils que signifiquin una aportació a la societat. Més petit, més lleuger, amb més durabilitat: la tecnologia CASIO estableix estàndards revolucionaris.


CÀTERING ARCASA, S.L. (ARCASA)
És una empresa nascuda l’any 1984,  especialista en serveis de restauració amb una experiència que parteix del sector hospitalari però que s’ha estès a d’altres col·lectivitats públiques o privades.

CELLER FLORIDA - El gust per la tradició i el tracte entre persones. Servim a doll, parlem de vins, caves i cerveses d'importació i compartim la nostra passió pel whisky.

Conserves Ferrer - Cuina artesanal de qualitat, receptes tradicionals i saludables. Productes amb el sabor i qualitat de la cuina de sempre, adaptats als nous temps.

Dolors Noguer
Artista que treballa el “devorat” sobre vellut de seda. Molt generosament, ofereix una  de les seves obres artístiques per a la rifa solidària. Su pagina web es: http://www.dolorsnoguer.com/

DONA&LUI
Dissenya i ven calçat de senyora per a Boutiques. La nostra firma comercialitza models exclusius fabricats a Espanya,  Itàlia i Portugal, per  la qual cosa només utilitzem pell i elements de primera qualitat com ara cristalls Swarovski.


Eikyo -
Revista occidental de contingut i tendències orientals.

Espaisucre
És el capritx d’en Jordi Butrón, el Xano Saguer, el Guillem Vicente i el Reme Butrón, fundadors i promotors d’una nova forma d’entendre la pastisseria de restaurant. L’any 2000 inauguren l’únic restaurant de postres del món, tot unint a aquesta idea arriscada però meditada, l’escola de postres de restaurant.

Fairmont SingaporeUn hotel de 5 estrelles al centre de Singapur. 769 habitacions, centre de convencions amb sales de reunions amb capacitat per a 2.000 persones, spa, 6 bars i restaurants, inclòs el millor restaurant japonès de Singapur, el Mikuni.


Flores Navarro


Fundació Festa Major de Gràcia -
La Fundació Festa Major de Gràcia aglutina les comissions i associacions de veïns d'aquesta vila que, durant la tercera setmana d'agost, guarneixen els carrers i places per fer de la seva festa una de les més singular del país I reconeguda com a Festa Tradicional d'Interès Nacional. A més, la resta de l'any la Fundació es dedica a promoure i organitzar diferents activitats culturals a la Vila de Gràcia com la Cavalcada de les Carteres Reials, l'Aplec de la Sardana o el Carnestoltes, entre d'altres.

Fundació The Love Comes
– Organització sense ànim de lucre que ajuda els ciutadans i les empreses a canviar el món mitjançant el desenvolupament de projectes d’innovació creativa i social.

Gran Chef
– Empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència que ofereix un servei de cuina cassolana per emportar.
http://www.granchef.cat/


Instituto  Cervantes
És una institució creada per España l’any 1991 a fi de promoure, ensenyar castellà i donar a conèixer la cultura d’España i dels països de parla hispana.

International House BarcelonaÉs reconeguda per ser una organització innovadora en l’ensenyament d’idiomes, que persegueix alts nivells de qualitat, tant en els cursos que dissenya per a estudiants com en els cursos de formació de professors d’idiomes.

Lodging in Barcelona
Empresa especialitzada en el lloguer d’apartaments per a estades curtes a Barcelona.

MUSITEKTON, Construïm música -
Venda i lloguer d'instruments musicals i accessoris. Luthier. Espai per a cursos, concerts i enregistraments.

Nica Tours


Okatent
Carpes plegables, pavellons, pagodes, etc.

PAPETISom una empresa editorial amb més de 25 anys d’experiència en el nostre sector. La nostra fita es contribuir al coneixement i promoció del patrimoni cultural i arquitectònic. Som professionals del disseny gràfic, il·lustració i fabricació de productes originals i personalitzats.

Phoenix Yaseyama Co., Ltd.
"RoyalPhoenix Bridal Jewelry & Woodblock(UKIYO-E) Art"

TR3SCPersones que col.laboren en el projecte


Montserrat Marí - Responsable del projecte i de la gestió de la comunicació Catalunya - Japó.

Makiko Yagi - Coordinadora general de la gestió de la comunicació Catalunya - Japó. Encarregada de les grúes d’origami.

 

Karina Aguilar - Tasques diverses

Keiko Arakawa - Persona de suport en els tallers

Miguel Arroyo – Traductor
Sergio de Anta
- Promoció
Irene de la Osa - Suport en l’organització general
Javier de la Osa - Activitats vàries

Yasuko Doi - International Institute for Children's Literature, Osaka

Gemma Fernández - Encarregada dels tallers de dansa.

Estel Ferrer - Muntatge d’espectacles i altres activitats

Mireia Gener - Tasques diverses
Dolors Gordils - Contacte de premsa

Kohsei Horikawa - Model de la imatge representativa de l'esdeveniment. Els seus ulls representen els ulls de tots els nens damnificats del Japó i és ell qui ens convida a donar suport a les víctimes.

María Lahoz Rojas - Ajudant de la Irene. Mà innocent de la rifa.
Goretti Matias
- Tasques diverses

MAY - Fotògraf de la imatge representativa del projecte.
Ester G. Mecías - Creadora del nom de l’esdeveniment

Inere Minovas - Tasques diverses

Chiya Miyamori - Promoció de l’acte
Laia Moreno
- Fotografia i altres tasques
David Morris Hamilton-Ely - Intèrpret en el taller de la Heidi Durning/Fujima Kanso O
Kazuyo Nakamura- Tasques de traducció
Mónica Olanieta -
Persona de suport en els tallers

Aina Pla - Dissenyadora del material gràfic impress. Encarregada dels tallers culturals.

Pau Pla - Tasques diverses

Ricard Pla - Fotografia, dóna suport al projecte posant el personal de la seva empresa a disposició del projecte

Genís Puig - Promoció de l’esdeveniment, activitats paral.leles al Saló del Manga

David Pujol - Activitats vàries
Matias Rojas -
Técnic d’il.luminació per a les actuacions de diumenge i dilluns
Laura Solé
- Suport als artistes convidats
Anna Torras - Difusió en el món de la dansa

Lluna Utset -
Interiorista i escenògrafa. Decoradora de l'event, muntatge espectacle ialtres tasques

Guillem Velàzquez - Suport en l’organització general

Pere Vivas - Fotografia de l’espectacle de dansa
Shinji Yaseyama - Tasques diverses

Yoko Yoshida - Encarregada de la pàgina web del projecte. Traductora.

 

 

 Organizador del evento:

 

El Centre Català de Kansai, es una de las 124 comunidades catalanas del exterior reconocidas por el Gobierno de Catalunya. Es una de las cinco comunidades de la región Asia-Pacífico y es la única en Japó con reconocimiento oficial desde el año 1998.

 

Constituido en la ciudad de Osaka, Japón, es un centro sin fines lucrativos con 350 socios de seis nacionalidades que tiene como objetivo la promoción de Catalunya y el fomento de las relaciones bilaterales dentro de la sociedad civil.
Entidades colaboradoras:


Extension
– Centro con 25 años de experiencia en la formación, traducción, interpretación y el fomento de los negocios bilaterales. Es el patrocinador principal del Centre Català de Kansai.


Escola Luthier de Música i Dansa – Enseñanza de calidad en el centro de Barcelona. Más de 30 años de experiencia en música. Y ahora, nueva área de danza dirigida por Guillem Alonso.


Triangle Postals S.L.
- Empresa editorial con 30 años de experiencia, especializada en imagen fotográfica de alta calidad. Edición de postales, libros gráficos, guías, calendarios, CD Rom y en el presente, iniciándose en libros electrónicos.


Joia Weddings – Empresa especializada en la organización de ceremonias nupciales y de aniversario en Barcelona y Kyoto.


Turkish AirlinesFundada en 1933 con una flota de sólo cinco aviones. Actualmente miembro de Star Alliance, Turkish Airlines es hoy una aerolínea de cuatro estrellas con el premio a la mejor aerolínea de Europa (2011), con una flota de 170 aviones que vuelan a 190 destinos en todo el mundo, de los cuales 41 son nacionales y 149 internacionales.
Adolfo Dominguez Japan

Alqvimia
Desde hace 25 años es el referente de la ALTA COSMÉTICA NATURAL, innovando en el concepto de belleza integral de manera revolucionaria, con productos 100% naturales que tratan con total eficacia CUERPO, MENTE y ESPÍRITU.

Artyplan - Artyplan es la empresa líder de Catalunya en sistemas de impressión y gestión documental. Con las nuevas delagaciones y un centro de alta producción de 24 horas. Artyplan presta servicios de impressión digital y offset, formato grande, reprografía y gestión documental.

Associació Japonesa Menorca-Restaurant Way

Casa AsiaCasa Asia es un consorcio público formado por el Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación, la Generalitat de Catalunya y los Ayuntamientos de Barcelona y Madrid. Su objetivo principal es contribuir a un mejor conocimiento entre las sociedades de Asia, el Pacífico y España a través de exposiciones, conferencias, talleres para niños, ciclos de cine y cursos de negocios y de idiomas, entre otras actividades.

Casa Batlló
 
Es una pieza clave en la arquitectura de la Barcelona modernista. Fue construida por Antoni Gaudí en 1904-1906 por encargo del industrial textil Josep Batlló.


Casio España
 Los principios de CASIO son "creatividad y aportación." Describen la exigencia que la empresa se hace a sí misma de crear productos originales y útiles que constituyan una aportación a la sociedad. Más pequeño, más ligero, mayor durabilidad: la tecnología CASIO establece unos estándares revolucionarios.

 

CÀTERING ARCASA, S.L. (ARCASA)  Es una empresa nacida en 1984, especialista en servicios de restauración con una experiencia que parte del sector hospitalario pero que se ha extendido a otros colectividades públicas o privadas.

CELLER FLORIDA - El gusto por la tradición  y el trato entre personas. Servimos en abundancia, hablamos de vinos, cavas y cervezas de importación y compartimos nuestra pasión por el whisky.

Conserves Ferrer -
Cocina artesanal de calidad, recetas tradicionales y saludables. Productos con el sabor y la calidad de la cocina de siempre, adaptados a los nuevos tiempos.

Dolors Noguer
Artista que trabaja el “devorat” sobre terciopelo de seda. Muy generosamente, ofrece una de sus obras artisticas para la rifa solidaria. Su pagina web es http://www.dolorsnoguer.com/

DONA&LUI  
Diseña y vende zapatos de señora para Boutiques. Nuestra firma comercializa modelos exclusivos fabricados en España,  Italia y Portugal, producidos únicamente en piel y con elementos de primera calidad como cristales Swarovski.


Eikyo - Revista occidental de contenido y tendencias orientales.


Espaisucre
 Es el capricho de Jordi Butrón, Xano Saguer, Guillem Vicente y Reme Butrón, fundadores y promotores de una nueva forma de entender la pastelería de restaurante. Inaugurado el año 2000 es el único restaurante de postres del mundo uniendo a esta arriesgada pero meditada idea, la escuela de postres de restaurante.


Fairmont Singapore  
Un hotel de 5 estrellas en el centro de Singapur. 769 habitaciones, centro de convenciones con salas de reuniones con capacidad para 2.000 personas, spa, 6 bares y restaurantes, incluído el mejor restaurante japonés de Singapur, el Mikuni.


Flores Navarro


Fundació Festa Major de Gràcia


Fundació The Love Comes
– Organización sin ánimo de lucro que ayuda a los ciudadanos y a las empresas a cambiar el mundo mediante el desarrollo de proyectos de innovación creativa y social.


Gran Chef – Empresa familiar con más de 30 años de experiencia que ofrece un servicio de cocina casera para llevar. http://www.granchef.cat/

Instituto CervantesEs la institución creada por España en 1991 para promover, enseñar español y difundir la cultura de España y de los países hispanohablantes.


International House Barcelona
Es conocida por ser una organización innovadora en la enseñanza de idomas, que persigue altos niveles de calidad, tanto en los cursos que diseña para estudiantes como para los cursos de formación de profesores de idiomas.

Lodging in Barcelona
Empresa especializada en el alquiler de apartamentos para estancias cortas en Barcelona.

MUSITEKTON, Construimos música -
Venta y alquiler de instrumentos musicales y accesorios. Luthier. Espacio para cursos, conciertos y grabaciones.

Nica Tours

Okatent
Carpas plegables, pabellones, pagodas etc.

PAPETI – Somos una empresa editorial con más de 25 años de experiencia en nuestro sector. Nuestro objetivo es contribuir al conocimiento y promoción del patrimonio cultural y arquitectónico. Somos profesionales del diseño gráfico, ilustración y fabricación de productos originales y personalizados.

Phoenix Yaseyama Co., Ltd.
"RoyalPhoenix Bridal Jewelry & Woodblock(UKIYO-E) Art"

TR3SCPersonas que colaboran en el proyecto:


Montserrat Marí -
Responsable del proyecto y de la gestión de la comunicación Catalunya - Japón

Makiko Yagi - Coordinadora general de la gestión de la comunicación Catalunya - Japón. Encargada de las grullas de origami.

 

Karina Aguilar - Tareas diversas

Keiko Arakawa - Persona de apoyo en los talleres

Miguel Arroyo - Traductor
Sergio de Anta
- Promoción

Irene de la Osa - Ayuda en la organización general

Javier de la Osa - Actividades varias
Yasuko Doi -
International Institute for Children's Literature, Osaka

Gemma Fernández - Encargada de los talleres de danza.

Estel Ferrer - Montaje de espectáculos y otras actividades

Mireia Gener - Tareas diversas
Dolors Gordils - Contacto de prensa

Kohsei Horikawa - Modelo de la imagen representativa del evento. Sus ojos representan los de todos los niños damnificados del Japón y es él quien nos invita a ofrecer nuestro apoyo a las víctimas.

María Lahoz Rojas - Ayudante de Irene. Mano innocente de la rifa.
Goretti Matias
- Tareas diversas

MAY - Fotógrafo de la imagen representativa del proyecto.

Ester G. Mecías - Creadora del nombre del evento

Inere Minovas - Tareas diversas

Chiya Miyamori - Promoción del acto
Laia Moreno
- Fotografía y otras tareas

David Morris Hamilton-Ely - Intérprete en el taller de Heidi Durning/Fujima Kanso OKanso O

Kazuyo Nakamura- Tareas de traducción
Mónica Olanieta -
Persona de apoyo en los talleres

Aina Pla - Diseñadora del material gráfico impreso. Encargada de los talleres culturales.

Pau Pla - Tareas diversas

Ricard Pla - Fotografía, apoya el proyecto poniendo el personal de su empresa a disposición del proyecto
Genís Puig
- Promoción del evento, actividades paralelas en el Salón del Manga
David Pujol - Actividades varias

Matias Rojas - Técnico de iluminación para las actuaciones de domingo y lunes
Laura Solé - Apoyo a los artistas invitados
Anna Torras - Difusión en el mundo de la danza

Lluna Utset - Interiorista y escenógrafa. Decoradora del evento, montage del espectáculo y otras tareas

Guillem Velàzquez - Ayuda en la organización general

Pere Vivas - Fotografía del espectáculo de danza

Shinji Yaseyama - Tareas diversas

Yoko Yoshida - Encargada de la pàgina web del proyecto. Traductora.


 

 

 

 

 

主催者・賛同者関西カタルーニャセンターは、カタルーニャ州政府公認の国外124団体の中のひとつです。アジア太平洋地域には5団体がありますが、日本では、1998年に承認された関西カタルーニャセンターのみです。

大阪市所在の非営利団体で、現在、6国籍350人の会員を擁しています。当センターの目的は、カタルーニャのプロモーションおよび、日本とカタルーニャの民間レベルでの交流です。協賛企業


日本・スペイン文化経済交流センター エクステンション

語学教育、翻訳・通訳サービス、日西間のビジネスサポートに25年の歴史を持つセンター。関西カタルーニャセンターのメインスポンサー。

Escola Luthier de Música i Dansa
バルセロナの中心で質の高い教育を実践する学校。音楽教育における経験は30年を超える。この秋、ギジェム・アロンソ率いるダンス教育も開始。

Triangle Postals S.L.
高品質の写真に特化した、30年の歴史を有する出版社。絵はがき、写真集、ガイド本、カレンダー、CD-ROMなどを出版し、電子書籍の出版も開始。

Joia Weddings
バルセロナと京都での、ウエディングセレモニー、ブレッシングセレモニーをプロデュースするブライダル専門企業。

Turkish Airlines

1933年、飛行機5機のみで創業。現在はスターアライアンスに加盟し、2011年ヨーロッパ最高航空会社賞に輝いた4つ星エアライン。飛行機170機を有し、国内線41路線、国際線149路線と、190以上の路線で世界各国を結ぶ。Adolfo Dominguez Japan
アドルフォドミンゲスはスペインのガリシア出身のデザイナー。80年代に”シワは美しい”というスローガンとともに発表されたミニマルでナチュラルなコレクションは、従来の構築的なヨーロピアンファッションに強烈なムーブメントを巻き起こした。現在EU圏にとどまらずアジア、中東、南米と活躍の幅を広げている。

Alqvimia

25年前から、身体、知性、精神すべてに効果的な100%自然成分という革命的製法で、全身美容のコンセプトを一新する高品質の自然派化粧品メーカー

Artyplan
印刷システムおよび書類管理におけるカタルーニャのリーディングカンパニー。新拠点を続々構え、24時間態勢の大量生産センターとともに稼働。デジタル印刷、オフセット印刷、大判印刷、複写、書類管理を手がける。

Associació Japonesa Menorca-Restaurant Way

Casa Asia

外務省、カタルーニャ州政府、バルセロナ市、マドリッド市によって設立された公共団体。その主な目的は、展覧会、会議、子供向けのワークショップ、映画上映、ビジネスや言語の講座などを通じて、アジア、太平洋地域とスペインの相互理解を深めること。

Casa Batlló

バルセロナにおけるモデルニスモ建築の中心的存在。繊維実業家ジュゼップ・バトリョの依頼を受け、アントーニ・ガウディが1904年から1906年にかけて建築。

Casio España
信条は「創造力と貢献」。オリジナリティにあふれ、役立つ製品を創り出すことにより社会に貢献するという使命を自らに課し、実現している。より小さく、より軽く、より長もちするものを。そのテクノロジーは、革新的な規格水準を確立している。

CÀTERING ARCASA, S.L. (ARCASA)

病院内での料理配膳サービス会社として1984年に設立され、現在は病院だけでなく、公的、私的な団体にもそのサービスの範囲を広げている。

CELLER FLORIDA

Conserves Ferrer


Dolors Noguer

シルクベルベットの「タブラット」を手がけるデザイナー。今回のイベントのチャリティ抽選会に、その芸術的作品を提供。彼女のウェブサイトは http://www.dolorsnoguer.com/

DONA&LUI

高級婦人靴の製造販売。スペイン、イタリア、ポルトガルで製造された製品、スワロフスキーのような最高級品のついた革製品のみを取り扱う。

Eikyo


Espaisucre

新しいスタイルのレストラン・パティスリーを創出、展開しているジョルディ・ブトロン、シャノ・サグエー、ギジェム・ビセンテ、レメ・ブトロンの気まぐれから始まったプロジェクト。レストラン・パティスリーの学校という、大胆かつ熟慮されたアイディアを取り入れた、2000年創立の世界唯一のパティスリー・レストラン。


Fairmont Singapore

シンガポール中心部にあるの5つ星ホテル。客室数は769室、2000人収容可能なホールを有するコンベンションセンターや、スパ、6つのレストラン・バーがあり、シンガポールで一番の日本レストランとされる「ミクニ」もある。

Flores Navarro

Fundació Festa Major de Gràcia


Fundació The Love Comes

創造的、社会的革新プロジェクトを通して世界を変えるため、個人または企業の支援をする非営利団体。

Gran Chef

30年以上の歴史を誇る、家庭料理テイクアウトのファミリー企業。 http://www.granchef.cat/

Instituto Cervantes
スペイン語教育の促進や、スペインおよびスペイン語圏の国々の文化の普及のため、1991年にスペインで創設された機関。

International House Barcelona
語学教育の革命児として知られ、生徒さんを対象としたコースはもちろんのこと、教師養成コースにおいても、高いクオリティの授業を追求している。

Lodging in Barcelona

バルセロナでの短期滞在のための、ウィークリーマンション取り扱い企業。

MUSITEKTON

Nica Tours

Okatent

折りたたみ式のテント、建家

PAPETI
文化遺産および建築遺産への理解を深め、PRすることを目的とする、25年以上の歴史を持つ出版社。グラフィックデザイン、イラスト、オリジナルグッズやオーダーメイドグッズ製造が専門。

株式会社フェニックスヤセヤマ
"RoyalPhoenix Bridal Jewelry & Woodblock(UKIYO-E) Art"

リゾートウエディング日本一の海の綺麗な沖縄にある結婚&婚約指輪の専門店。素敵な、そしてお幸せなおふたりへの指輪をご提案。世界の人々が喜ぶハンドメイドの浮世絵画販売。(お問合せ:royalphoenix@clock.ocn.ne.jp

TR3SC賛同者(アルファベット順)

モンセ・マリ:プロジェクト責任者/カタルーニャ日本間の連絡管理責任者
八木麻貴子:カタルーニャ日本間の連絡管理ゼネラルコーディネーター/折り鶴責任者

Karina Aguilar
サポート全般
荒川恵子:ワークショップスタッフ
Miguel Arroyo:
翻訳
Sergio de Anta:
プロモーション
Irene de la Osa:企画全般サポート
Javier de la Osa:
サポート全般
土居安子:
(財) 大阪国際児童文学館
Gemma Fernández:
ダンスワークショップ責任者
Estel Ferrer:
ショー・ワークショップの舞台セット
Mireia Gener:
サポート全般
Dolors Gordils:
メディアへの告知
堀川航正くん:
当イベントのイメージキャラクター。航正くんの目は、被災した日本の子どもたちの目そのもので、このイベント開催のきっかけを我々に与えてくれたのも航正くんです。
María Lahoz Rojas:
Ireneのアシスタント/くじ引きスタッフ
Goretti Matias
サポート全般

MAYイメージ写真提供

Ester G. Mecías:タイトル命名

Inere Minovasサポート全般

Chiya Miyamori:プロモーション
Laia Moreno
写真/サポート全般

David Morris Hamilton-ElyHeidi Durning / 藤間勘素櫻さんのワークショップ通訳

中村一代:翻訳
Mónica Olanieta
ワークショップスタッフ

Aina Pla印刷物デザイン/文化ワークショップ責任者

Pau Plaサポート全般

Ricard Pla写真/サポートスタッフ提供

Genís Puig:プロモーション/漫画サロン

David Pujol:サポート全般
Matias Rojas
23, 24日のイベント照明スタッフ
Laura Solé
アーティストサポート

Anna Torras:ダンス業界でのプロモーション
Lluna Utset -
インテリアデザイン/舞台美術/ショー・ワークショップの舞台セット
Guillem Velàzquez
企画全般

Pere Vivasダンスショー写真

八瀬山伸次:サポート全般

吉田羊緒子:ウェブページ制作/翻訳